14 Ekim 2010 Perşembe

Fatma Gülün Suçu Ne Dizisi İsmail Filiz Hakkında



lk kez Ezel Dizisinde Ömer rolü ile oyunculuk yapan Filiz, 29 yaşında. Genç oyuncu dizideki rolü Ömer’in aksine oldukça varlıklı bir ailenin oğlu. Babası Çankırı’nın en zengin isimlerinden Hüseyin Filiz. Aynı zamanda Ak Parti’nin Ankara Yönetim Kurulu üyesi olan Hüseyin Filiz’in oğlu olan İsmail Filiz, Başkent Üniversitesi mezunu.

Ailesinin Çankırı’da ahşap ve çelik kapı fabrikası, İstanbul-Ankara yolunda benzin istasyonu var. Aynı zamanda inşaat şirketleri de mevcut. Filiz oyunculuğu hobi olarak yapıyor.
Ezel”in yanı sıra Aşk-ı Memnu ve Yaprak Dökümü gibi reyting rekorları kıran dizilerin yapım şirketi Ay Yapım, İsmail Filiz ile nisan ayında başlayacak olan televizyon dizisi için el sıkıştı. Ezel”in ilerleyen bölümlerinde senaryo icabı rolü azalacak olan Filiz’in isminin gizlenmesindeki nedenin, genç oyuncunun başka bir yapım şirketiyle anlaşma ihtimalinin önüne geçmek olduğu öğrenildi. Dizinin yapımcıları, Kenan İmirzalıoğlu’na benzerliğiyle dikkat çeken oyuncuyla Ankara yolundaki benzin istasyonunda karşılaşıp rol teklif etmişler. Son Zamanlarda İse Fatma Gülün Suçu Ne Adlı Dizide Başrol Oyuncusu Olarak Ekranlarda

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa